heb je een opleiding gevolgd : gelieve een beoordeling te geven,  wil je achter je naam ook uw gemeente doorgeven, gescheiden met een komma ( b.v. raymond kestens, haacht )  ?    dank !

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

ivo lepee
2 jaar geleden

Beste,
Wanneer zijn de volgende data voor de verplichte theorieopleiding (zoon heeft 2maal nipt onvoldoende gehaald).
Bedankt

Yara Van Cauwenberghs
2 jaar geleden

Ik heb 20u rijles gedaan met Berenice en het waren niet alleen erg leuke maar vooral ook heel leerrijke rijlessen! Zonder was ik er zeker niet van de eerste keer door!

Eveline De Vleeschouwer
2 jaar geleden

Na twee maal niet geslaagd te zijn heb ik 6 uur rijles gevolgd bij Berenice. Ze heeft mij op een heel aangename en rustige manier begeleid en heeft mij super veel bijgeleerd!! Dank aan haar goede tips ben ik nu ook geslaagd voor mijn praktisch rijexamen. Rijschool Moderna Haacht is dus een enorme aanrader!!! Nogmaals bedankt! :D

Wesley Wellens
2 jaar geleden

Ik kan enkel en alleen maar, meer dan tevreden zijn over de begeleiding, vertrouwen, leuke babbels, tips & tricks en ouderlijke wijsheid en rust die Berenice telkens met alle plezier overbrengt tijdens haar rijlessen en het rijexamen. Ik schrok er dus ook niet van dat ik van de eerste maal geslaagd was in het examen met zo'n topvrouw als begeleidster! Nogmaals veel dank.

Jari De Coen
3 jaar geleden

Een supermadam om rijles van te krijgen!

Suzanne
3 jaar geleden

Hele aangename ervaring! Berenice geeft een zeer goede begeleiding en legt alles heel goed uit. Je wordt er gewoon rustig van om bij haar in de auto te zitten.

Tess
3 jaar geleden

Hoewel ik eerst opkeek tegen 20u rijles, toch vond ik het plezant, die uren vlogen zo voorbij. Een zeer aangename rij-instructrice die je stap voor stap ideaal voorbereid op het praktijk-examen! Ik was er door Berenice van de eerste keer door!

Max
3 jaar geleden

na 2 maal mislukking kwam ik terecht bij Moderna voor 6u rijles en examen. Ik ben super begeleid, gerust gesteld door de kalme, lieve Berenice!! Gelukkig meteen geslaagd bij mijn poging met begeleiding, een echte aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs op zak wil!!!

Nelle Verkempinck
3 jaar geleden

Super goede begeleiding. Als iets niet meteen duidelijk is, legt ze het altijd nog eens rustig uit. De rijlessen hebben mij echt goed geholpen, waardoor ik van de eerste keer geslaagd ben. Danku Bérénice !

Fleur Broekmans
3 jaar geleden

Ik heb voor mijn rijexamen 6u met Moderna Haacht gedaan. Zeker een aanrader voor handige tips! Ook heel fijne rijinstructrice die je op je gemak stelt.

Margo Romanus
3 jaar geleden

Super aangename en leerzame lessen! Zeker en vast een aanrader!

Inne Timmermans, Haacht
3 jaar geleden

Super vriendelijke mevrouw! Heeft heel veel geduld en legt alles perfect uit. Echt een aanrader.